Post-hbo-opleidingen, masters en trainingen

Vandaag geleerd, morgen toepasbaar

Voor ambitieuze professionals met relevante werkervaring hebben wij erkende opleidingen en trainingen op post-hbo- of masterniveau. Wij werken met kleine groepen en geven u veel persoonlijke aandacht. Tijdens de bijeenkomsten staat uw eigen praktijksituatie centraal. Praktischer kan het niet!

U kunt bij ons terecht voor een complete master- of post-hbo-opleiding, maar ook voor een kortlopende training of cursus. Opleidingen zijn in enkele gevallen onderdeel van een doorstroomtraject waarbij u kunt groeien naar een mastergraad.

Vaak staat uw eigen praktijk centraal. U kunt een persoonlijke case meenemen die wordt aangepakt tijdens uw opleiding. U verlaat de opleiding niet alleen met een erkend diploma maar ook met een doortimmerd plan om uw case aan te pakken. Praktischer kan niet.

Veel opleidingen zijn ook in een maatwerkvariant (incompany) mogelijk. In cocreatie stellen wij dan een (erkend) programma met u samen op uw wensen, op een door u gewenste plaats op een door u bepaald moment. Lees meer over de maatwerkmogelijkheden.